Prekyba

Kaip “Kavos draugas UAB” - tarptautinis kavos ir kavos aparatų mažmeninės prekybos tinklas supaprastino atliekamą laiko apskaitą naudodami “Begin” sistemą.

„Kavos Draugas“ – tarptautinis kavos ir kavos aparatų mažmeninės prekybos tinklas, veikiantis Europoje pagal specialiai kiekvienai rinkai sukurtą …

Laiko apskaita

Kaip restoranas Motif per metus sutaupė apie 9 000 eurų?

Restoranas “Motif” savo duris atvėręs dar 2023 metais dalinasi savo patirtimi naudojant darbo laiko apskaitos sistemą Begin. Kiek jiems pavyko …

Gamyba

Kaip “Nordic Season” - pramoninių laivų gaminimo įmonė supaprastino atliekamą laiko apskaitą naudodami “Begin” sistemą

“Noric Season” – tai jau daugiau nei 31 metus dirbanti įmonė, kurios veikla - rankų darbo pramoginiai laivai - nuo brėžinio iki rakto pagaminti jų …

Gamyba

Kaip “Golden fields UAB” - aukščiausios rūšies pašarų gamintojai supaprastino atliekamą laiko apskaitą naudodami “Begin” sistemą.

„Golden fields UAB“ – aukščiausios rūšies pašarų gamintojai Lietuvoje ir Estijoje. Projektų vadybininkė Oksandra Kerezman – dalinasi su mumis savo …

Laiko apskaita

Darbo laiko apskaita ir jos integravimas su kitomis verslo sistemomis: privalumai ir iššūkiai

Straipsnyje apžvelgsime pagrindinius laiko apskaitos privalumus bei aptarsime, kodėl automatizuota darbo laiko apskaita yra puikus sprendimas …

Personalo valdymas

Personalo valdymas šiuolaikinėse įmonėse: duomenų analizės panaudojimas priimant strateginius sprendimus

Kodėl organizacijoms svarbus efektyvus personalo valdymas bei kaip duomenų analizė gali būti panaudojama įmonių personalo valdyme.

Statyba

Kaip Ekonitas technologies UAB suvirinimo ir inžinerinių paslaugų įmonė supaprastino atliekamą laiko apskaitą naudodami “Begin” sistemą.

EKOnitas Technologies atskleidžia, kaip “Begin“ sistemos naudojimas optimizavo darbo laiko apskaitą ir pagerino darbo efektyvumą. Skaitykite daugiau!

Apgyvendinimas ir maitinimas

Kaip restoranas „Rucola“ per metus sutaupė apie 34 000 eurų?

Restoranas „Rucola“ atskleidžia, kaip „Begin“ darbo laiko apskaitos sistema padėjo sutaupyti 34 000 eurų per metus. Atraskite efektyvumo paslaptis!

Apgyvendinimas ir maitinimas

Kaip viešbutis „Telegraaf“ ir restoranas „Tchaikovsky“ sutaupė beveik 14 600 eurų per metus?

Viešbutis „Telegraaf“ ir restoranas „Tchaikovsky“ atskleidžia, kaip „Begin“ darbo laiko apskaitos sistema padėjo sutaupyti 14 600 eurų per metus. …