Statyba

Kaip Ekonitas technologies UAB suvirinimo ir inžinerinių paslaugų įmonė supaprastino atliekamą laiko apskaitą naudodami “Begin” sistemą.

EKOnitas Technologies atskleidžia, kaip “Begin“ sistemos naudojimas optimizavo laiko apskaitą ir pagerino darbo efektyvumą. Skaitykite daugiau!

Apgyvendinimas ir maitinimas

Kaip restoranas „Rucola“ per metus sutaupė apie 34 000 eurų?

Restoranas „Rucola“ atskleidžia, kaip „Begin“ laiko apskaitos sistema padėjo sutaupyti 34 000 eurų per metus. Atraskite efektyvumo paslaptis!

Apgyvendinimas ir maitinimas

Kaip viešbutis „Telegraaf“ ir restoranas „Tchaikovsky“ sutaupė beveik 14 600 eurų per metus?

Viešbutis „Telegraaf“ ir restoranas „Tchaikovsky“ atskleidžia, kaip „Begin“ sistema padėjo sutaupyti 14 600 eurų per metus. Atraskite jų sėkmės …

Prekyba

Mažmeninei prekybai: kaip MAXIMA OÜ sutaupė darbo laiko naudodama Begin programinę įrangą?

MAXIMA OÜ sėkmės istorija: kaip Begin programinė įranga padėjo sutaupyti brangų laiką darbo laiko apskaitoje. Atraskite jų patirtį!

Logistika

Logistikos sektoriui: kaip Via 3L OÜ sutaupė beveik 41 500 EUR per metus?

Via 3L OÜ atskleidžia, kaip „Begin“ padėjo sutaupyti 41 500 EUR per metus. Atraskite efektyvumo gerinimo patirtį logistikos sektoriuje!

Gamyba

Metalo pramonei: kaip „FinEst-Hall Factory OÜ“ sutaupė apie 39 000 € per metus pasirinkus automatizuotą laiko apskaitą?

FinEst-Hall Factory OÜ“ efektyviai taikė 'Begin' laiko apskaitos sistemą ir sutaupė 39 000 € per metus. Inovacija gamybos sektoriuje!

Gamyba

Kaip AS Dagöplast gamybos įmonė supaprastino atliekamą laiko apskaitą.

AS Dagöplast keičia darbo laiko apskaitos veidą su 'Begin': patirtis, kaip optimizuoti laiko sekimą polietileno plėvelių gamyboje.

Statyba

Ar transporto priemonės GPS padėties nustatymas vis dar yra tinkamas sprendimas skaičiuojant darbo laiką?

GPS sekimo galimybės ir ribotumai darbo laiko apskaitoje: sužinokite, kodėl 'Begin' yra pranašesnė alternatyva transporto sektoriuje.

Apgyvendinimas ir Maitinimas

Keturi restoranų valdymo patarimai

Čia rasite keturis praktiškus patarimus restoranų vadovams, kaip efektyviai valdyti restoraną ir sutaupyti laiko kasdienėje veikloje.